Следвайте Гласове в Президентът на САЩ Джо Байдън приветства Риши Сунак

...
Следвайте Гласове в Президентът на САЩ Джо Байдън приветства Риши Сунак
Коментари Харесай

Байдън не успя да произнесе правилно името на новия британски премиер

Следвайте " Гласове " в 
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън приветства Риши Сунак като нов министър-председател на Обединеното кралство, като не съумя да изрече вярно името му.


 
По време на събитие във Вашингтон, с което бе маркирано началото на Дивали, Байдън сподели под радостни възгласи: " Току-що получихме новината, че Раши, Раши Санук към този момент е министър-председател ".
" Доста поразително ", продължава Байдън. " Преломен крайъгълен камък. И това е от голяма важност, това е от голяма важност. "

Сунак е първият британско-азиатски министър-председател на Обединеното кралство и първият хиндуист, който заема тази служба.
Байдън поздрави Сунак и Twitter: " С неспокойствие чакам да разтеглим съдействието си по сериозни за международната сигурност и разцвет въпроси, в това число запазването на мощната ни поддръжка за Украйна ", съобщи Байдън в пост в Туитър.
Междувременно бе обявено, че Байдън е имал усложнения да откри изхода от градината на Белия дом след гала по засаждане на дръвчета в чест на 50-годишнината от службата на пазача на президентската резиденция Дейл Хейни.

 
Източник: dnes.dir.bg
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР